Retningslinjer for kommentarer

Alle opfordres til at deltage på Kunstdebatten. Vi ønsker en levende debat med mange forskellige holdninger og vinkler repræsenteret. For at sikre at debatten bliver konstruktiv og læsværdig, gælder nedenstående regler for god debatskik:

Regler for kommentarer

  • Du skal registrere dig som bruger af Kunstdebatten i dit eget navn og med gyldig email for at kunne kommentere. Det er meget let at registrere sig, og skal kun gøres én gang. Din email-adresse bliver ikke synlig på bloggen.
  • Registreringen skyldes at vi gerne vil have en seriøs og saglig debat, hvor deltagerne står frem og står ved deres ytringer.
  • Gå efter bolden og ikke efter manden/kvinden. Personlige tilsvininger, injurier og mistænkeliggørelse af andre debattører hører ikke hjemme på Kunstdebatten, og kan blive slettet. Det samme gælder reklame, propaganda og andre udgydelser, der ikke har noget med emnet at gøre.

Gode råd til kommentarer

  • Læs det du har skrevet inden du sender kommentaren afsted. Sørg for at det er læseligt og meningsfuldt og allerhelst velskrevet og klart.
  • Skriv ikke med store bogstaver.
  • Undlad at kopiere lange tekster fra anden sammenhæng ind i en kommentar. Link i stedet, og/eller giv et resumé af hovedpointen.

Redigering

Redaktionen forbeholder sig ret til at slette indlæg, der ikke lever op til almindelig saglighed, relevans og forståelighed.

Det samme gælder indlæg, der bryder med gældende lovgivning, herunder injurielovgivningen.

Det er ikke censur. Som kommentator er du gæst, og vi vil gerne lytte til dig, uanset dine holdninger, så længe du overholder almindelig debatskik og er villig til dialog.

Sidst, men ikke mindst: God debat! Vi glæder os til at læse, hvad du har på hjerte.